auto diensten

A descriptive paragraph that tells clients how good you are and proves that you are the best choice that they’ve made. This paragraph is also for those who are looking out for a reliable car repair.

AUTO EXTERIEURREINIGING

Het inplannen van een afspraak kunt u gemakkelijk doen.
Hierdoor bespaart u tijd, energie en brandstof naar de wasstraat.

Stoomreiningen (wassen)

Ramen wassen

Chrome delen poetsen

Waxen

Velgen reinigen

Banden zwarten

Stoomreinigen

Sunshinge Cleaning is gespecialiseerd in stoomreinigen en werkt met de nieuwste technieken op het gebied van stoomreiniging behandelingen voor uw auto.

Het stoomreinigen is een vv en energiebesparende, duurzame methode. Het verbruik per schoonmaakbeurt per auto is ca. 3 liter drinkwater. De stoomreiniger haalt een temperatuur van tot te wel 180 °C en is zeer effectief tegen te gaan. Met stoom kunnen zelfs de moeilijkste bereikbare plekken op en in uw auto schoongemaakt worden. Denk bijvoorbeeld aan uw velgen of bumper. Geen enkel plekje wordt dus overgeslagen. worden voorkomen, worden de nare luchtjes ook verwijderd!

Stoomreiniging is een zeer bewuste manier voor het reinigen van uw auto. Het resultaat is dan ook meer.

Waxen

Om de glans optimaal te behouden voor een korte tijd bieden wij een pakket met extra waxlaag aan. Dit zorgt ervoor dat u langere tijd extra kunt genieten van uw schone bolide.

Geurbehandeling

Nadat uw auto van alle vieze geuren en vuil is ontdaan, kunnen we een speciale geur in uw auto aanbrengen.S

POLIJSTEN

Heeft uw voertuig krassen, vliegroest of een doffe kleur? Wilt u de lak van uw voertuig een nieuw leven geven? Uw auto zal stralen als hij net uit de showroom komt dankzij Sunshine Cleaning!

Met het polijst pakket van FCS wordt het exterieur van uw voertuig verzending tot in de details gepolijst. Wij polijsten uw auto en zet hem in de pro wax. Daarnaast reinigen wij ook de velgen en behandelen wij de banden van uw auto. Met de extra wax bescherming is uw auto extra beschermd tegen vuil.

U kunt naast polijsten natuurlijk ook een extra lakverzegeling nemen. De lakverzegeling zorgt ervoor dat u volledig beschermd tegen dagelijkse invloeden van buitenaf. Tevens zit er 3 jaar glansgarantie bij de lakverzegeling.

Request Call Back

GLAS COATING/ KERAMISCHE COATING

Een glas coating is een vorm van lakverzegeling die tot 5 jaar op de lak blijft zitten. Wanneer een glas coating op een auto zit, blijft de auto beter schoon en is deze gemakkelijker schoon te maken.

Minder vaak uw auto wassen en toch een schonere auto, wie wilt dat nou niet?
 Door middel van een glas coating zal vuil minder snel aan de lak van uw auto hechten. Het feit is dat uw auto hierdoor minder snel vuil opvangt en langer schoon blijft. Wanneer u dan toch weer eens de auto moet wassen, zal u merken dat het vuil zeer gemakkelijk van uw auto te wassen is. Glas coatings zijn de laatste jaren zeer populair geworden in de automotive. De coatings hebben zich bewezen als krasbestendig, duurzaam, waterafstotend en natuurlijk niet onbelangrijk glans versterkend.

LAKVERZEGELING

Ook voor het aanbrengen van speciale lakverzegelingen WaxGuard bent u bij ons op het juiste adres. In plaats van het inpoetsen met een gewone wax, wordt er bij deze behandelingen gebruik gemaakt van producten die voor langere periode hun glans behouden.

Bij een WaxGuard behandeling zit 3 jaar glansgarantie. Ook hecht vuil minder snel aan de gladde laag die bovendien extra glans geeft. Het aanbrengen van een lakverzegeling alleen is niet voldoende voor een optimale bescherming, regelmatig onderhoud met de juiste conditioner is ook van een groot belang.

WaxGuard is een uniek lakverzegelingsproduct voor uw auto. Het geeft een zichtbaar hogere en diepere glans aan de lak van uw auto. Daarnaast beschermt WaxGuard uw auto extreem goed tegen vuil en weersinvloeden dankzij de duurzame beschermlaag. Het is tevens ook mogelijk om een extra laag glas coating aan te brengen op uw lak. Glas coating zorgt dat uw auto de ultieme glans krijgt en behouwt. Bij goed onderhoud behouwt uw voertuig tot wel 5 jaar en langer de glans van onze coating.

AUTO INTERIEURREINIGING

Vies dashboard? Vieze geur en stinkend interieur? Vieze vloermatten? Schimmel in de auto? Dierenharen? Stoomreiniging is een duurzame en efficiënte methode om bacteriën te bestrijden, vlekken, schimmels en nare geuren zoals rooklucht te verwijderen uit de bekleding en voor het ontsmetten van uw auto. Het reinigen van stoffen en lederen interieurs is met stoomreiniging zeer eenvoudig. Uw interieur wordt weer als nieuw!

De stoom zorgt ervoor dat vuil snel verdwijnt en bacteriën gedood worden. Door op ca 180°C te stomen worden geuren geneutraliseerd en uw voertuig gedesinfecteerd. U rijdt weer rond in een schoon, heerlijk geurend vervoermiddel. Het interieur hoeft niet te drogen en kan meteen in gebruik worden genomen. Altijd een fris en schoon interieur!

Uw schone auto is ons visitekaartje! Denkt u aan:

  • Vloermatten
  • Dorpels
  • edeurstijlen
  • Dashboard en
  • middenconsole
  • Stoelbekleding
  • Kofferbak

VLOERMATTEN

De vloermatten in een voertuig staan het meest in contact met vuil en bacteriën. Stoom is daarvoor de meest effectieve vorm van reiniging: Zelfs de meest hardnekkige vieze plekken worden verwijderd en bacteriën worden gedood. Uw vloermatten zien er na de behandeling weer brandschoon uit!

DORPELS

Waar traditionele wasstraten ophouden, gaat het stomen door. De dorpels en deurstijlen van een voertuig zijn altijd lastig schoon te maken. De stoomreiniger bereikt uitstekend moeilijk bereikbare plaatsen. Als u instapt, heeft u datzelfde frisse gevoel als toen u de auto aangeschafte!

DASHBOARD

Uw dashboard kan ontzettend vies en stoffig zijn. In de console, waar u misschien ook uw koffiebeker plaatst, blijft bij regulier schoonmaken vaak stof achter. Met stoomreinigen worden de kleinste plekjes bereikt en bacteriën gedood. Uw riemen vettig en vies? Met stoomreinigen worden deze weer glanzend schoon. Zonder de vieze luchtjes.

STOELBEKLEDING

Stoelbekleding, leder of stof? Plakkerige etensresten, modder, vuil en viezigheid worden met stoomreinigen professioneel verwijderd. Door handmatig op 180 °C te stomen, komen we bij de kleinste hoekjes en gaten van uw voertuig. Vuil wordt vakkundig verwijderd en bacteriën gedood. Hierdoor worden ook geuren geneutraliseerd. Uw auto ziet er ook van binnen weer piekfijn uit en ruikt heerlijk fris!

KOFFERBAK

Uw kofferbak heeft soms heel wat te verduren. Boodschappen, huisdieren vervoeren, tuinspullen en vele andere zaken. Met stoomreinigen worden vuilresten, haren en geuren op vakkundige wijze verwijderd en bacteriën gedood. Ook uw kofferbak is geheel gereinigd en ontdaan van alle vieze resten, haren en vieze luchtjes na onze professionele stoombehandeling. Uw kofferbak is weer heerlijk schoon en ruikt fris.

SNELLE TOPCLEANSERVICE OP IEDER GEWENSTE LOCATIE

Bel: +31 645911276

bel ons en maak vandaag nog een afspraak